فیلم_تجربی خانه‌ای که جک ساخت | لارس فون‌تریه | فیلمنامه از لارس فون‌تریه | ۲۰۱۸

پیش‌درآمدی بر فیلم جدید فون‌تریه»

پیش‌تر در نقد ملانکولیا که در همین کانال در دسترس است- گفته بودم که باید چه بشود تا فیلم دیگری از فون‌تریه ببینم! ولی الان، حتّی کیفیت بلوری فیلم جدیدش نیامده، آن را دانلود کرده و روی پرده تماشایش کردم. فیلمی که حسّابی در محافل آکادمیک تحویل گرفته شده و در بین سه فیلم منتخب کایه‌دو‌سینما در سال نیز وجود دارد. حقیقت آن بود که حق با بقیه بود و این فیلم فون‌تریه اثری منحصر به فرد در کارنامۀ وی شده. الان که یکبار فیلم را دیده و این یادداشت را می‌نویسم، هنوز نسبت به فیلم موضع و ارزیابی خاصّی ندارم. فیلم جدید فون‌تریه بسیار دیرفهم است و نیاز به تامّلی بیشتر دارد. پس در واقع، این یادداشت به گونه‌ای پیش‌دیدار و راهنمایی برای تماشای دوّم من- و احیانا شما- است.

ادامه مطلب

نقدی بر سریال Chernobyl

نقدی بر فیلم Roma

نقدی بر فیلم Sherlock Jr

یادداشتی بر فیلم The House That Jack Built

نقدی بر فیلم Climax

نقدی بر فیلم ماجرای نیمروز: ردّ خون

ضدیادداشتی بر فیلم مسخره‌باز

فیلم ,فون‌تریه ,| ,یادداشت ,جدید ,لارس ,فون‌تریه | ,این یادداشت ,بر فیلم ,فیلم جدید ,لارس فون‌تریه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروش بادام زمینی گیلان heyvafamily سایت خبری راه اترک دانلود اهنگ جدید عشق و دوستی novinpcrayanet آموزش کامپیوتر بازار کار | آموزش کامپیوتر ، برنامه نویسی و امنیت مطالب اینترنتی دانلود فیلم ایرانی - اخبار سینمای ایران بیابون